Sihtasutus Euroopa Rahvusrinne pressiteade

3.02.2017.

Kristiina Ojulandil uus amet

Tänasest on SA – l Euroopa Rahvusrinne uus juhatuse liige, endine välisminister ja Rahva Ühtsuse Erakonna esimees, Kristiina Ojuland. SA nõukogu arutas olulisi muutusi rahvusvahelises elus ja leidis, et aeg on küps, mil Eesti peab  senisest rohkem kaasa rääkima  Euroopas ees seisvates poliitilistes  muutustes.

“Aeg on küps, et naasta rahvusvahelisse poliitikasse ja seista Eesti huvide eest islamiseeruvas Euroopas. Peame olema valmis Euroopa Liidu lagunemiseks ja seadma õigeaegselt sisse suhted  Euroopa rahvusriikide tulevaste  juhtidega, ” kommenteeris Ojuland oma uude ametisse asumist. Ta lisas: ” Teen seda tööd vabatahtlikult, ilma tasu saamata. Peame koondama kõik jõud, et seista põliseurooplaste õiguste eest elada oma maal oma kommete ja reeglite järgi, et seista vabaduse eest ise otsustada, et Euroopa ei muutuks Euraabiaks.”

SA nõukogu esimees Marek Tohu ütles, et : “Praegune valitsus on äraootaval seisukohal ja jälgib endiselt vaid Brüsselist tulevaid käske. Me ei pea õigeks istuda viimases vagunis ja vaadata pealt, kuidas Euroopa Liit laguneb. Me peame seisma Eesti huvide eest. Me tahame teha koostööd nende jõududega  Euroopas, kas seisavad rahvusriikide õiguste eest ise otsustada oma asju ja kes seisavad valge, kristliku Euroopa säilimise eest.”

Kontakt:

Marek Tohu

One Response to “Pressiteade: Kristiina Ojulandil uus amet”

1. neeme lall

KINDLAT USKU-VAIMUJÕUDU-KARGET MEELT & LÕPPEMATUT ENTUSIASMI ….Kallid Sõbrad-mõttekaaslased…!

Lisa kommentaar